De historie van de naam Mexx

De naam Mexx is een relatief nieuwe naam en heeft geen historische achtergrond. Het is een bedachte naam die in de jaren 80 werd geïntroduceerd als merknaam voor een kledinglijn.

Jongensnaam, meisjesnaam of unisex naam?

Mexx is een unisex naam, wat betekent dat het zowel aan jongens als meisjes gegeven kan worden. Het heeft geen specifieke betekenis of associatie met een bepaald geslacht.

Populariteit in Nederland

In Nederland wordt de naam Mexx niet vaak gebruikt. Het is een vrij zeldzame naam en komt niet voor in de top 1000 van populairste namen. Het is mogelijk dat de naam vaker voorkomt als tweede naam of als bijnaam, maar als voornaam is het niet erg gebruikelijk.

Aantal letters en lettergrepen

De naam Mexx bestaat uit vier letters en één lettergreep. Het is een korte en krachtige naam die gemakkelijk uit te spreken is.

Lijst van 10 vergelijkbare namen

Als je de naam Mexx leuk vindt, zijn hier 10 vergelijkbare namen die je misschien ook interessant vindt: 1. Max 2. Dex 3. Jax 4. Lex 5. Lux 6. Rex 7. Fox 8. Tex 9. Lennox 10. Maddox Dit zijn allemaal namen met een stoere en moderne uitstraling, net als Mexx. Ze zijn kort, krachtig en hebben een trendy karakter.